hem      feedback      forum       kartor      kontakt
 

  På denna sida: hotell i Dubrovnik regionen » hotell i Dubrovnik »

 

 Hotell för Dubrovnik regionen online just nu: 5


HOTELL I DUBROVNIK REGIONEN

SPECIAL ERBJUDANDE: Boka sommarens semester och spara upp till 75% !.


Listan på hotell är uppdelad efter deras läge. Kategorierna visas med stjärnorna som finns efter namnet på hotellet. Kartor som visar hotellets läge i Dubrovnik.  Hotell GLAVOVIC
Ön Lopud
Hotel Glavovic image 1
Hotel Glavovic image 1

Välkommen till Hotel Glavovic med en lång familjetradition!

Ett avbrott från vardagen och fastlandet på hotell Glavovic kandu bo och koppla av i vackra omgivningar. Upplev lyxiga behandlingar och exceptionell service som kommer att få dig att slappna av och skänka dig själslig ro. Idealiskt beläget i denna vackra omgivning inbjuder dig Hotel Glavovic att uppleva charmen hos oss på ön Lopud. Vårt hotell erbjuder sina gäster en bekväm blandning av anläggningar särskilt lämpade för familjer och de som vill fly undan de vanliga turistmassorna. Lopud ligger bara sju nautiska miles nordväst om Dubrovnik.

Dubrovnik "pärlan vid Adriatiska havet", är känd som ett av de största turistmålen. Lopud är bland en av det prestigefyllda Elafitiöarna, rik på Medelhavsvegetation, omgiven av det kristallklara Adriatiska havet.

Välkomna

  Hotel Glavovic, Obala Iva Kukljevana, Lopud, Croatia
tel: +385 20 759 359, fax: +385 20 759 358, E-mail: info@hotel-glavovic.hr

 Hotell ODISEJ
Ön Mljet
Hotel Odisej image 1
Hotel Odisej image 2

Välkommen till en mycket speciell plats vid Adriatiska havet. Du kommer snart att upptäcka att ditt besök är för kort för att se och njuta av allt här på ön. Det finns två sjöar och en liten ö på en av dem. Det finns gröna skogar och klippiga berg, mycket varmt vatten och mycket sol, en vackert gammal kloster och vackra byar, vandringsleder och cykelleder.
Modernt, fullt utrustad Hotel Odisej, beläget i hjärtat av nationalparken Mljet stoltserar med utmärkt service, god mat, och många fritidsaktiviteter. Du kan göra så mycket eller så lite som du vill under din vistelse på Hotel Odisej. Nationalparken erbjuder tystnad och hundratals vackra platser, privata att bara vara din för en dag.

Välkomna

 Hotel Odisej, 20226 Pomena, Mljet
tel: +385 20 362 111 fax: +385 20 744 042, e-mail: info@hotelodisej.hr

HOTELL BOZICA
Ön Šipan
Hotel Bozica image 1
Hotel Bozica image 2

Ön Sipan och The Hotel Bozica - en plats där semestern börjar.

På själva stranden av ön Sipan, den största ön i den berömda Elafiti skärgården i närheten av Dubrovnik, har Hotel Bozica funnit sin plats under solen. Hotellet garanterar komfort och erbjuder skönhet - lugn och ro, färger och dofter. Inredningen på Hotel Bozica erbjuder alla bekvämligheter för en avkopplande och bekymmerslös semester. Rymliga rum och sviter, luftkonditionering i hela hotellet, parkering och ... havsutsikten från alla rum! Perfekt blandning av modern komfort och orörd natur.
Sipan,ön är en unikt, bördigt område, en sällsynthet för de Adriatiska öarna, är en outtömlig källa av delikatesser. Ekologiskt odlade grönsaker och frukt, olivträd och vinstockar , mandel och fikon tillsammans med rikedomen ur havsdjupen du kan hitta på borden på Hotel Bozica.

WELCOME

Hotel Bozica, Sudurad 13, 1d, 20 223 Sipanska Luka
tel: +385 20 325 400, fax: +385 20 20 325 401, mobile: +385 98 9365 735, E-mail: ivana.kristic@inet.hr

Hotel Croatia logo
Hotel Croatia image 1
Hotel Croatia image 2

Hotell Croatia ligger i ett vackert läge på en halvö med utsikt över Adriatiska havet på ena sidan och den pittoreska gamla staden Cavtat på den andra. Beläget i omedelbar närhet av Dubrovnik International Airport (5km) och bara 18 km från Dubrovnik är Cavtat en helt fantastisk plats för konferens och kongresser.
Med 480 rum, fem standard sviter och två president sviter erbjuder alla bekvämligheter som behövs för en trevlig vistelse och utbud av faciliteter och tjänster, inklusive hälsocenter, inomhus-och utomhuspooler, flera a la carte restauranger och barer kommer säkert att uppfylla gästernas behov. 8 konferenslokaler med plats för 30-850 personer, trådlöst internet, business center, internethörna och stort utställnings område stöds av den senaste audiovisuella utrustningen.
Vårt professionella team kommer att säkerställa smidiga och framgångsrika mottagningar och cocktailpartyn i hotellsalongerna och på terrassen med magnifik utsikt gör din konferens till en minnesvärd händelse. Vi erbjuder utmärkt boende, moderna konferensfaciliteter, god mat och avkopplande bekvämligheter är Hotel Kroatien ett idealiskt val för företag såväl som för fritidsresenären.

 

WELCOME

Hotel Croatia, Frankopanska 10, 20 210 CAVTAT
Tel: +385 20 475 555, Fax: +385 20 478 213, e-mail: info@hoteli-croatia.hr


  På denna sida: hotels in Dubrovnik region » hotell i Dubrovnik »

 

 Hotell för Dubrovnik regionen online just nu: 5

  
    Allmän information
    Historia
    Kultur
    Konst
    Aktiviteter
    Transport
  
    Hotell
    Privat boende 
    Camping
    Vandrarhem
  
    Restauranger
    Cafe & Barer
    Nattklubb & Disco
    Underållning
    Shopping
  
    Resebyrer
    Utflykter & Resor
    Charter
    Rent a car
  
    TURISTBYRÅER
    INSTITUTIONER
    AFFÄRSSIDOR 
    VIKTIGA NUMMER
    NAUTISK INFO
    VÄDER
    HÄLSA
    EKOLOGI & NATUR
    VALUTA
    LEXIKON
    ÖVERSÄTTNINGAR
    BILD GALLERI
    LÄNKAR