• Booking.com

Boka din semester i Dubrovnik


Apartments Stella

Apartments Stella Dubrovnik Apartments Stella Dubrovnik

Beläget bara 5 min. från Gamla stan, i den svala skuggan av den fascinerande 1100- befinner sig, våra lägenheter som utlovar en oförglömlig semester. Den en har charm olik alla andra, en gammaldags charm och modernitet som smälter samman. I närheten hittar du många restauranger, cafeer - barer, ett kasino, disco och nattklubbar, museer, gallerier, stränder, utflykter och shoppingmöjligheter. Detta privata boende har modernt kök, rymligt vardagsrum och badrum med dusch-bad. Båda lägenheterna har egen ingång med en atmosfär av trygghet och säkerhet som ditt eget hem.

Genom att välja Apartments Stella du slipper kostnaden för storstads transporter och trånga gator. Vad våra boende kan garantera är att oavsett vem är du, eller var du kommer ifrån, hos oss kommer din semester att fyllas med roliga och spännande händelser. Och på samma tid, har du fördelen att vara bland de gröna blad som behövs för en känsla av ro.

Address: Iza kapelice 16, Dubrovnik


House Renata

House Renata Dubrovnik House Renata Dubrovnik

Vårt hus ligger på ett mycket attraktivt läge i Gamla Stan Dubrovnik, bara 10 meter från havet. Sjöhistoriska museet, stadsmurens entré, katedralen, rektorer Palace och många andra monument ligger alla inom 50 meter från vårt hus. Den välkända stenstranden Banje är mindre än 5 minuter bort.

Vi erbjuder dig en lägenhet (2 +1, 1 sovrum, vardagsrum, badrum och kök) och 3 rum (två rum plats för 2 personer, rymmer en en person) att hyra. Allt boende förenar (lägenhet, R1, R2), utom för ett rum (R3) och erbjuder fantastisk utsikt över gamla hamnen Dubrovnik och havet.

Address: Stajeva 1, Dubrovnik


Dubrovnik Villamar

Dubrovnik Villamar Dubrovnik Villamar

Ända ner till södra Kroatien, vid slutet av den dalmatiska kusten, lyser Adriatiska havets pärla vid Medelhavet, den medeltida staden Dubrovnik. Dubrovnik lämnar alltid stort intryck på alla besökare. Dubrovniks historiska och kulturella skatter, med sin extraordinära skönhet, gästfrihet och spänning under århundraden som lockat världens resenärer. Människor i Kroatien och Dubrovnik är förälskade i denna stad. Vi tror att du kommer att uppleva detsamma vid ditt besök i denna kärlekens stad.

I stenhuset finns tre lägenheter byggda och utrustade år 2006. Villa Mar har en citrus trädgård, och ligger i prestigefull del av Dubrovnik som kallas Lapad ca 150 m från huvudstranden. Lapad är det trevligaste kvartert i Dubrovnik, idealiskt för boende, fritid, nöje och rekreation. I samma område som är ett turistcentrum i staden finns många hotell, villor, hyreshus, stränder och andra turistanläggningar.

Address: Kardinala Stepinca 13, Dubrovnik

check availability: Dubrovnik Villamar
Senast uppdaterad: 18.2.2023