Hyra hus och lägenheter i Dubrovnik med omnejd


Villa Anadingač

Borak, Pelješac, Dubrovnik

Villa Anadingač Borak, Pelješac, Dubrovnik Villa Anadingač Borak, Pelješac, Dubrovnik

Villa Anadingac är belägen i Borak, en liten by på halvön Peljesac, den näst största halvön längs den kroatiska kusten. Magnifika berg, vackra vikar, vinfält och olivträd gör den här regionen till en av de mest spännande längs den kroatiska kusten. Det här området betraktas ochså som det mest berömda vinproducerande distriktet i Kroatien.

Borak är en mysig, autentisk by i Dingac Regionen, vackert belägen vid foten av berget där invånarna odlar sina grönsaker och producerar sitt berömda lokla vin. I hjärtat av den lilla byn hittar du Villa Anadingac, en oas av frid och ro. Omgiven av Medelhavsvegetation, Villa Anadingac erbjuder en perfekt plats för dem som söker en rofylld semester. Villa Anadingac erbjuder 3 lägenheter och 6 rum att hyra, alla fullt utrustade och möblerade.

Address: Božo Daničić, 20244 Potomje, Dingač, Borak

tel: +385 20 748 031

e-mail: danicicbozo@gmail.com

hemsida: Villa Anadingač


Apartments Tija

Cavtat, Dubrovnik

Apartments Tija Cavtat, Dubrovnik Apartments Tija Cavtat, Dubrovnik

Apartments Tija är belägen i det pittoreska staden Cavtat, det antika Epidaurus, 20 km från Dubrovnik och 3 km från Cilipi. Den här lilla staden, en oas av lugn och ro, är omgiven av den rika Medelhavsvegetationen och ett kristallklart hav. Om du vill fly undan turistmassorna men ändå besöka Dubrovnik så ofta du vill, utgör Apartments Tija det perfekta valet.

Apartments Tija är belägen i hjärtat av Cavtat, med fantastisk utsikt över stan, viken och de omgivande öarna. Vi erbjuder våra kära gäster fyra lägenheter att hyra. Alla är fullt utrustade och möblerade.

Address: Vlatko Popović, Konavoska 4, 20210 Cavtat

tel: +385 20 478 016

e-mail: maro.popovic@du.htnet.hr

hemsida: Apartments Tija


Apartments & Rooms Cina

Cavtat, Dubrovnik

Apartments and Rooms Cina Cavtat Dubrovnik Apartments and Rooms Cina Cavtat Dubrovnik

Apartments and Rooms CINA finns belägna i den pittoreska staden Cavtat, 17 km söder om Dubrovnik och 3 km fran Cilipis flygplats. Omgiven av den mångfärgade Medelhavs vegetationen och den fantastiska blå och rena havet, har den här lilla vackra staden blivit en av de mest populära turistmålen längs den Dalmatinska kusten, här finner du lugn och ro men kan på samma gång besöka Dubrovnik sa ofta du vill.

Vi erbjuder våra gäster 6 lägenheter och 8 rum att hyra, alla fullt utrustade och smakfullt inredda. På Apartments and Rooms CINA sätter vi stort värde pa gästservice och vår långa och rika tradition av gästfrihet försäkrar er om en oförglömlig semester i våra lägenheter.

Address: Put od Cavtata 2a, Cavtat

tel: +385 478 738

e-mail: apartments_cina@hotmail.com

hemsida: Apartments & Rooms Cina


Villa Bella Vista

Borak, Peljšac, Dubrovnik

Villa Bella Vista Borak, Peljšac, Dubrovnik Villa Bella Vista Borak, Peljšac, Dubrovnik

På Pelješac halvön, ett av de mest slående Adriatiska landskapen omgiven av fantastiska naturscenarion, kommer ni att finna det perfekta stället att tillbringa en rofylld semester. Villa BELLA VISTA är belägen i Borak, en liten, autentisk by i Dingac regionen med en rustik ambient där lokala invanare odlar grönsaker och framställer sitt eget vin.

Våra 2 lägenheter finns belägna nära havet så ni kan njuta av solbad på vår privata strand eller simma i det kristallklara havet. När ni tar en siesta står vår terass med fantastisk havsutsikt till ert förfogande och skänker en mild och svalkande bris under sommaren. Var grill står ochså till ert förfogande utanför huset.

Address: Borak, Dingač region, Potomje,Pelješac peninsula

tel: +385 20 748 012, mob: +385 98 888 254

e-mail: silvija.barisic@du.htnet.hr

hemsida: Villa Bella Vista
Senast uppdaterad: 22.4.2016